Basseinitehnika OÜ
Avalehele Sisukaart Prindi
Tooted

Tooted

Koagulant PAC

Tootekood: 830011
Tootja: Melspring

Melpool PAC  vedel flokulant basseinidele

Toimeaine: Alumiiniumsulfaat

KASUTAMINE:  Toode liidab üliväikesed osakesed, mis normaalse filtreerimisprotsessi käigus filtrisse pidama ei jää. Tekkinud osakesed on piisavalt suured, et välja filtreeruda.

Doseerimine10m³ kohta:  50ml ainet valada veega  täidetud anumasse. Lahus valada  ühtlaselt veepinnale.  Töötlemise ajal peab pump töötama. 5 minuti pärast lülitada pump välja. Oodata 15 minutit ja lülitada pump jälle tööle. Toodet kasutada 1…2 korda nädalas. Vajadusel võib toote kogust suurendada 100ml-ni 10m³ kohta.

TÄHELEPANU! Kahjulik! Keskkonnaohtlik! Kemikaal ja tema pakend kõrvaldada kui ohtlikud jäätmed!

  Kokkupuutel süttiva ainega võib põhjustada tulekahju. Kahjulik allaneelamisel. Kokkupuutel hapetega eraldub mürgine gaas. Ärritab silmi ja hingamiselundeid. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Hoida kuivana. Silmasattumise korral loputage koheselt rohke veega ning pöörduge arsti poole. Tulekahju ja / või plahvatuse korral vältida suitsu sissehingamist. Kemikaal ja pakend kõrvaldada kui ohtlikud jäätmed. Mitte segada teiste ainetega. Hoida jahedas, kuivas ja hästi ventileeritavas kohas. ¤ Käitlemisel täita ohutusnõudeid!  Enne kasutamist tutvuda kasutusjuhendiga!

Kogus vt pakendilt

MaaletoojaBasseinitehnika AS, Pärnu mnt 139E/12, Tallinn, tel 605 5430

Toote failid:
Hind:
13.50 €
Hinnad on orienteeruvad ning võivad muutuda.

Toote otsing

Märksõna:
Kategooria:
Tootja: